oem


edisio is een  fabrikant van draadloze automatisering uitrusting, gespecialiseerd in smart home oplossingen. edisio laat toe om elk type verlichting, rolluik, rolgordijn, poorten, camera, ventilatie en verwarming elementen via een draadloze installatie te verbinden. Ideaal voor huis en tertiaire sector en toegankelijk voor iedereen.
edisio, een Belgische bedrijf, is een creatie van verschillende belangrijke en vooruitstrevende elektronica en design firma’s. Het merk “edisio” wordt op de markt gebracht in referentie tot Edison, de uitvinder van de lamp. Het bedrijf heeft een nieuwe manier ontwikkeld die de visie van domotica veranderd heeft.
Inderdaad, dankzij de producten die ontworpen en geproduceerd worden door edisio, wordt de centrale sturing en beheer van uw huis installatie echt eenvoudig, zonder ingewikkelde installatie en dure kosten. edisio is een bedrijf gespecialiseerd in de automatisering en  produceert zijn eigen merk en ontwerpt ook voor OEM klanten  voor sommige landen. In voortdurend ontwikkeling dankzij een team van ingenieurs, wil het een essentieel leider in draadloze automatisering worden en heeft de wil om in verschillende continenten te exporteren. Bij Edisio, heeft u een waarborg van kwaliteit op onze producten  nl voor de  verkoop worden onze producten  handmatig getest .
Automatisme, comfort, modernisme, design en eenvoudigheid zijn en zullen altijd de sleutelwoorden van het bedrijf zijn.

Welkom bij smart home edisio Technology!