avantage

De voordelen voor de professionele sector
Economie en productiviteit: minder dan 50 tot 70 % kabel en sleufwerk in uw installaties dankzij edisio oplossing.Geen gat en geen kabel meer,een tijd besparing op uw bouwwerf en een vermeerdering van uw productiviteit.
Draadloze oplossing: een draadloze oplossing aanpasbaar aan alle omgevingen, van het huis tot industrie.
Eenvoudige configuratie: een zeer eenvoudige configuratie zonder hulp nodig, zonder computer en zonder extra materieel mogenlijk.
Tijdloos opvolgen van onze partners : edisio hecht veel belang aan zijn klanten. We weten dat het niet altijd gemakkelijk is aan alle eisen en onzekerheden te voldoen. Zo volgt Edisio u :voor, tijdens en na de installatie om u bij te staan.
Kwaliteit: een Belgisch ontwerp, producten van hoge kwaliteit met een hoge rendement met « random test » die in fabrieken gebeuren voor een waarborg van maximale kwaliteit voor uw klanten.

De voordelen voor de eindklanten
Gezonde constructie: vermindering van sleufwerk/groeven( Meer dan de helft ) en zo geen onnodige verzwakking van uw muren.
Besparing: installatie kost ruim onder traditionele gekabelde domotica, energie besparing, een verhoging van de levensduur van uw verlichting. Inderdaad, onze ontvangers schakelen de ladingen via nullastspanning.
Comfort:  eenvoudiger leven in uw huis en vermindering van onnodige sturingen,energie besparing.
Evolutief: een  evolutief systeem in constante ontwikkeling, de mogelijkheid nieuwe functies aan uw installatie ter  allen tijden toe te voegen.
Installatie en gebruik: zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is een waar genoegen ! 
Design: design schakelaars/sensors aan alle omgevingen aanpasbaar, draadloze schakelaars met een ruime keuze aan kleuren en materialen. Dankzij de vindinggrijkheid van edisio zijn de draadloze schakelaars/sensoren uitwisselbaar zowel in termen van kleuren en aantal kanalen zonder de basisvan de draaloze schakelaars/sensor te veranderen.
Een totaal systeem: groepeert en centraliseert alle verlichtingen, luiken, storen, hoodingangen, ventilaties, verwarmingen, infrarode apparaten : TV, DVD, multimedia, airco…
Een totale controle: dankzij onze Gatway Easylink kunt u uw huis beheren en sturen,kunt u aangepast en op maat scenario’s op elke situatie creëren. En voor meer comfort is uw iPhone, iPad, smartphone, computer, androïde aangesluiten via de domotica box…
Een meerdewaarde: edisio opwaardeerdt de installatie van uw gebouw en geeft het een meerwaarde.